Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lediga dag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Lägenheten som vi kollade på i måndags va ju ett renoveringsobjekt. Dom höll på att renovera alla lägenheter, så det av jätte svårt att tänka sig hur det kommer se ut när det är klart... Vi hade fått välja tapeter och den va stor. Men M va inte så positiv till den, så vi står över den. Måste ju kännas bra för båda två !
Ringde min hyresvärd igår och frågade honom om han hade nån tvåa, det kommer bli en ledig tvåa i samma hus, men trapphuset i jämte. Perfekt tänkte jag, första våningen också och på 64 kvadrat. Så den är ganska stor, blir dock ledig 1 maj. Så jag ska gå och knacka på dom som bor där och fråga om vi får komma och kolla på tisdag för då är M ledig också. Så får se hur den ser ut, kan ju va skönt att ha samma hyresvärd också, lättare så.

Igår va vi på bio i Jkpg, ute och käkade först på en resturang, kommer inte i håg va den heter nu. Arabisk mat och det är jätte gott där. Har massor med godsaker man får välja på. Kommer inte ihåg va filmen heter som vi kollade på heller haha, men det va två svenska skådisar med. Den va bra !Köpte ett par nya träningskor idag när jag va och fikade med Sandra, vi gick förbi intersport på väg hem. Har ju ett par iStone skor, men det går inte ha dom när man bara tränar. Får ont under fötterna, bättre ha dom när man är ute och går. Kostade 900 kr, tyckte det va rätt bra pris för dom...

Nu ska jag gå och knacka på grannen, sen träna ! Ha en bra kväll.
Till top