Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

En kall tisdag.

Allmänt Permalink1
God förmiddag.

Idag är det kallt, inget roligt alls. Har precis käkat frukost, har ont i huvudet och skulle bara vilja lägga mig i sängen igen. Men det går ju inte, ska ju jobba. Så tråkigt ! Jobbar till lördag nu, tog en extra tid på lördag. Blir en lång vecka och inte mycket ledighet. Söndagen är jag ledig, sen jobbar jag igen på måndag. Men får ju se det positivt, man tjänar ju pengar och det är ju ändå det som är viktigast.

Igår va jag och tränade med syster på morgonen, va segt. Men skönt efteråt. Skulle gjort mina naglar hos en tjej igår som gör det billigt och träffat Sandra, vi skulle ut och gått med hundarna. Men jag ställde in allt, jag kände bara att jag vill bara va hemma och ta det lugnt. När man varit bland folk i en hel helg och stressigt, vill man bara ta det lugnt och va hemma.
Det ända som behövdes göras igår va att handla, så vi åkte och handlade. Tråkigt att behöva slösa pengar på mat, men sånt är ju livet. Inte billigt att leva idag, skulle vara som förr. När saker och ting kostade 1 kr eller 5 kr. Sånt va billigt då får man betala det tre dubbla för nu. Va bättre förr !

Bestämde en ny tid på söndag, då ska jag få fina naglar igen. Hon tar 200 kr för akryl naglar, skit billigt ! jag har inte lust att betala 500 kr varje gång jag ska göra dom. Sen på torsdag ska jag till frissan, ska klippa lite och färga. Ska bli skönt, ser inte bra ut nu, för långt och utväxten är katastrof. Där är också en sak som kostar massor med pengar. Men det är ju mer roligare att lägga pengar hos frisören en på mat.

Nu ska jag börja göra i ordning mig för jobb och lägga på det extra smailet.
Ha en bra dag !

Till top