Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Närmare.

Permalink0
God kväll.

Sitter och slötittar på tv, Alexandra H har precis gått. Hon hämtade mig efter jag jobbat, så åkte vi hem till mig och gjorde varma mackor och tjötade. Super trevligt ! Jobbat hela dagen, då behöver man ett roligt sällskap som gör en lite mindre trött och på bättre humör efter lång arbetsdag med massor av folk som stressar och frågar massa. Men det är ju påsk, så då handlar ju folk som galningar. Mycket pengar dom lägger på mat, inte klokt igentligen. Det äts ju bara upp och sen kommer det ut igen. Lite meningslöst, men gott !
 
I morgon är det jobb också, jobbat hela veckan och ska jobba helgen också. Men det går bra när man väl är inne i en period när man jobbar så mycket. Då flyter det på och man ser sakta men säkert att den där lediga dagen är bakom hörnet. Den är snart där, på måndag ! Då ska jag sova hela dagen, inte göra ett skit. Jag behöver det och känner att min kropp gör det också efter denna helgen som kommer.

På lördag blir det tjejmiddag hos Alexandra P. Hon ska laga mat och bjuda på. Blir massor med fina tjejer, vin och mat. Blir även en utgång på det, kan inte bli bättre. Ser fram i mot det, länge sen vi alla träffades och åt tillsammans. Träffades alla överhuvudtaget, ska bli sååå kul ! Eftersom inte min familj är samlad på påsk, så får jag fira den med tjejerna i stället.
 
Hoppas ni får en bra påsk. Jag ska sova nu, så jag orkar med att jobba i morgon.
God natt !
 
 
Till top