Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Nu är det jul igen.

Permalink0
 
God kväll.
 
Nu är julen över för detta året. Man förbereder så mycket innan jul och så är den över på några tim bara. Våran jul va bra, Emilio fick massa fina paket. Ett utav paketen som han fick av min syster va en hoppgunga, testade den idag och han älskar att sitta i den. Så söt när han satt där och gungade, han har inte riktigt kommit på hur man gör en. Men kul hade han, kan han sysselsätta sig själv lite. Så julen va jätte bra och mysig!
Nu är det bara nyår kvar, jag hatar nyår. Får sån ångest, vet inte varför. Tror det är för att allt ska vara så himla mycket på nyår och så tycker jag det är onödigt med dom där äckliga smällarna. Vet inte vad vi ska göra på nyår än, men det blir att fira det med Emilio så klart.
 
Igår blev det lite fest med tjejerna, vi va ute i Jkpg. Förfestade först hemma hos Alexandra, va trevligt! Sen körde snälla Emma in oss och hämtade. Skoj hade vi och mycket folk. Men behövde en utekväll med tjejerna! Emilio va hos min syster, han hade haft det så bra. Började nästan lipa när jag skulle lämna honom, först tycker man det är skönt med egentid, men sen när man ska väl lämna honom så blir man bölig. Man kan inte riktigt slappna av, man tänker på honom hela tiden. Men han sken upp som en sol idag när jag hämtade honom, då blir man lycklig som mamma.
 
Med detta skrivet så säger jag nu god natt.
Hoppas ni haft en bra jul.
 
<3
 
 
 
 
 
Till top