Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Vårkänslor.

Permalink0
Godkväll.

Tänkte blogga lite innan det är dags för att sova. 
Varit en bra dag, på morgonen åkte vi med syster/moster och kusin William till Lövhult. Där det blev pulka åkning för Emilio för första gången. Han tyckte det va jätte kul. Dock så blev det ju inget åk med pulka i backe, utan en sakta promenad. Fort man stannade så lät han som en liten hulken, så det va bara att trava vidare fram och tillbaka. Efter pulka åkning, blev det varm choklad och macka. Kändes verkligen som vår idag, fick vårkänslor. Man blir mycket piggare och gladare av solen. 
Sen åkte vi hem, handlade och gjorde räkmackor till kvällen för lite släkt fika. Så nu sover Emilio gott efter denna dagen. Denna lilla kille är bäst! Igår så tittade han på mig med sina bruna ögon  med värsta leendet. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna då. Älskar honom så himla mycket! Han är allt för mig och kommer göra allt i min makt för honom, för att han ska få det så bra. 

Det va våran dag!
I morgon blir det en fika med Alexandra på stan, ska bli trevligt!
God natt! 


Till top