Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Jobba första gången.

Permalink3
Godkväll.

Ligger i soffan och är såå trött idag. Helt slut som människa. Haft två piss dagar, mitt humör har varit kasst. Men det kallas PMS. Man kan inte råför det och man ska inte umgås med folk. Kan lätt bli bråk då haha. Men som tur är så varar det bara några dagar i månaden. 
Nog om det, har inte gjort så mycket idag. Varit och handlat, Emilio fick vara hemma, inte själv dock. Utan med sin så kallade pappa. Skönt att handla själv! Slippa stress-handla. Han vill inte sitta still längre, ska stå och sitta hela tiden. Händer nått varje dag nu, idag kunde han sitta helt själv. Min pojke är duktig! Så stark, inte för att skryta men redan på BB så sa dom att detta är stark pojk. Så han kommer nog bli boxare... 
När jag ändå va och handlade på mitt kära jobb så kollade jag om det fanns nån extra tid och skrev upp mig på tisdag. Ska bli kul! Har inte jobbat på 8 mån känns helt skumt. Gick ju hem 2 mån innan Emilio föddes. Nya PLU nr i kassan på all frukt, hoppas det kommer gå bra. 

I morgon kommer Mathilda & hennes lilla Alice hit, vi ska käka frukost tillsammans. Va jätte länge sen vi sågs nu, så det ska bli trevligt.
Sen på torsdag får vi besöka av kusin Caroline och syster/ moster. Ska bli mysigt! 

Nu ska jag gå och sova. Hoppas ni haft en bra dag! 

                Blid från nyår <3
Till top