Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Dagis & shopping.

Permalink0
Godkväll.
 
Länge sen jag bloggade, men haft fullt upp. Så inte haft nån energi till att skriva här. Men idag kände jag för att skriva lite för dom som fortfarande läser min blogg. 
 
Emilio har ju börjat på dagis, 1 mån sen nu. Han tycker inte om att bli lämnad där, gråter varje gång jag ska gå. Sliter i mina kläder och vill inte släppa. Jag har även gråtit några gånger också i bilen på väg där ifrån. Gör ont i hjärtat att lämna han ledsen. Men han måste ju lära sig tyvärr! Men dom säger att han är gladare sen när jag åkt och äter som han ska. Så det är skönt! 
Det bästa som finns är att hämta honom, han bara springer mot mig och ska hämta sina skor. Då smälter man, och känner hur mycket kärlek dom ger en tillbaka. Kan inte förstå att han är snart 16 mån. Tiden går så fort och händer så mycket. Han har börjat prata jätte mycket, hans språk då och ska äta hela tiden. Ett riktigt matvrak. 
 
Känns även skönt att ha börjat jobba igen, känns skönt att få mer pengar över varje månad och att inte bara gå hemma hela dagarna. Blev lite långtråkigt i slutet, fanns inget att göra. Mer än att fika med vännerna och gå till lekparken haha. 
 
Fastnat för joggandet, har blivit så mycket mer bättre på att springa. Så sjukt! Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle börja jogga och tycka det är kul. Klarade bara 2 km för några mån sen, nu springer jag 6 km med Emilio i vagnen. Så gött att ta ut sig så man är helt slut. Har även gått förbi mitt mål som va 63kg när jag började, har gått förbi den siffran. Helt sjukt, länge sen jag va vägde såhär lite kan jag säga. Gått ner 18 kg sen E ploppade ut. Känns på kläderna, va och shoppade i Jkpg igår. Skulle köpa ett par jeans, fick köpa XS. 
Nog med skrytande om min vikt.
 
Varit ledig i helgen, så skönt! Bara tagit det lugnt och umgåtts med Emilio och familjen. Skulle man göra utan sin familj? Speciellt när man har barn och är ensam. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
E va inte så sugen på kort haha!
 
Lite shopping till Emilio
 
Och till mig själv :)
 
Hej hopp!
 
 
 
 
Till top