Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Slö tisdag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Idag har varit en riktig slö tisdag. Bara sovit och slappat, tror man blir trött av miljöbytet. Helt annan luft och kallt. Det va inte det man kom i från precis. Men man ställer väl om sig snart igen vid detta skit vädret.
Har varit hos syster yster och fikat idag. Har inte träffat dom sen jag kom hem. Hon hade bakat bullar och kakor. Så gott! Men onyttigt.

Blev ingen fika med Sandra idag. Bestämde att vi tar den i morgon istället. Jag va inte upplagd för en fika heller, varit trött och hängig. Känns som min kropp vill bara sova och äta just nu haha. Hungrig hela tiden, kan äta varannan timme och bara sova. Men antar att kroppen behöver det för att repa sig.
Börja jobba på måndag, hoppas att jag är utvilad då och är pigg.

Ha en bra tisdag.
Bye bye.

                                      
                                                                 Slöa i soffan.

Till top