Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lördag.

Allmänt Permalink0
God eftermiddag.

Kom hem för en stund sen, varit på stan och fikat med Alexandra. Va lika trevligt som vanligt:) Men kallt, vi satt ute och höll på att frysa i hjäl för en stund. Känns som att hösten håller på att komma... Hoppas inte!
Sen gick vi på stan en sväng. Skulle leta efter en inflyttnings present, det slutade med att vi hamnade på systembolaget. Kunde inte komma på nått annat, brist på fantasi kanske...

I kväll blev det inget party, blir hemma kväll med Sandra. Vi ska käka tacos och kolla på film. Va verkligen jätte länge sen vi bara tog det lugnt tillsammans. Det ska bli himla mysigt:) Cecon kanske kommer en sväng sen också, beror på när hon kommer hem från Gbg. Ska bli skoj med lite tjej snack och tacos.

Va på A6 igår med mamma efter jobbet, handlade det sista inför resan. Hon köpte massor på rean. Jag hade ju köpt det mesta. Men jag hittade ett par snygga party skor på DinSko för 99kr och en grön tubklänning, också bara för 99kr. Rea överallt nu ju, man blir ju helt shoppings galen. Nu ska jag inte handla mer!
Sen blev det en sväng till Cecon, vi bara slöade i soffan och åt chips.

Ha en bra lördag!
Bye bye.

                                 
Till top