Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Väldigt länge sen!

Permalink0
Godkväll. 

Va väldigt länge sen jag skrev nu, funderat på att lägga ner bloggen nu när man knappt har tid och ork att blogga. Men skriver ett till inlägg. 

Livet rullar på som vanligt. Jobb, Emilio och vännerna. Det går mot vår, vilket nu är väldigt skönt. Detta mörker och kyla är inte roligt längre! Man känner sig trött hela tiden, kan ju dock beror på att man har småbarn också. Men solen hjälper ju till så man blir lite piggare och längtar så mycket till lite solbränna på kroppen. Är beroende av brun utan sol, vilket är bättre än solarium iaf. Lägger mig aldrig i ett sånt mer! Dom borde ta bort alla solarium. Skadar inte direkt utan tar lång tid, det som är så läskigt! Så ni där ute sola inte. 

Varit hemma i veckan, E fick maginfluensa. Så jag fick åka hem från jobbet. Stackars mamma/mormor hade fått torka spya. När jag trodde att jag hade sluppit skiten. Så fick jag det i fredags, fick åka hem från jobbet. Ville bara krypa ur mitt skinn, så dåligt mådde jag. Men som tur va så spydde jag aldrig! Efter jag fick det, så blev min stackars farmor smittad. Så det smittas som pesten. Men nu är vi friska iaf. Tills nästa skit kommer... Jädra dagis! 

Va hos bästa frissan igår och gjorde mitt hår. Klippte och färgade. Blev brun botten och askblond i längderna. Blev jätte fint! 
Behövde nått nytt när snart våren är här! Nu ska jag krypa ner i soffan.
Ha en bra kväll, får se när vi ses nästa gång. Hej hopp!
Till top