Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Vinterjacka.

Permalink0
God kväll.

Sitter i soffan efter en lång dag. På morgonen vid 7,45 gick jag till bilskolan för att gå på risk 1an som den heter, dom pratar om droger och alkohol. Man fick sig faktiskt en tankeställare. Helt sjukt hur många som kör påverkade varje dag i trafken. Han berättade om en farmor som gick över ett övergångställe med sitt barnbarn i en vagn. Kom en äldre man i bil, han hade druckit öl och hade inget snus kvar hemma så han tänkte jag åker och köper det. Han hörde på dom, barnet dog direkt och farmor dog på sjukhuset senare. Han fick 3 mån fängelse, helt sjukt! Våra lagar är bajs. En annan hade kört full på moped, en ung kille. Han körde in i en stolpe och klyvdes på mitten, man fick se när han låg där med kroppen delad. Är så hemskt! Jag skulle aldrig sätta mig i bilen med nån som druckit eller köra om jag har druckit. Jävla idioter rent ut sagt! Har minnen än från när min far körde full med mig i baksätet och han körde ner i diket, jag satt i barnstol och jag va inte gammal då. Men det sitter kvar i huvudet, det va mörkt. Hände 2 gånger, tur som va så hände det aldrig nått allvarligt. Men hur fan kan man ta med sitt barn i bilen?! Det är för mig hetlt sjukt. Men ett beroende tar verkligen över hela verklighetsuppfattningen.
Don`t Drink And Drive.
 
Har även jobbat idag och hela veckan ska man jobba, men jag är ledig helgen. På söndag fyller jag år, så då kommer farmor & farfar hit. Jag ska bjuda på fika, tror jag ska räkmackor och göra nån god efterätt. Men vet inte vad än, så svårt för farfar har gluten. Så det måste ju vara nått som passar han också, jobbigt när man måste tänka på det också. Måste jag köpa glutenfritt bröd. Men så är det ju, man fyller ju bara år en gång om året.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Beställade en ny vinterjacka igår, velat ha den så länge. Så nu bestämde jag mig för att beställa den, så de så!
Hoppas att den passar också, får se när jag får hem den.
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top