Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lediga dag !

Permalink0
God kväll.

Idag har varit ledig och i morgon också. I morgon börjar jag och syster sätta i gång med träningen igen. Kan erkänna att jag inte speciellt motiverad, det är verkligen jobbigt att köra i gång igen efter man varit sjuk eller legat på latsidan. Men latsidan har jag ju inte legat på, har legat på sjuksidan. Men måste köra i gång nångång. Man betalar ju varje månad och vore ju onödigt att inte utnyttga det då. Man kan ju inte vara ute och gå nu heller, för det regnar ju varje dag i princip. Eller man kan ju, men känns inte så kul i höstrusket. 
 
 
Haft en helt okej ledig dag, min morgon började jag med en power walk, tog vägen förbi Ica och tog ut pengar. För sen till en jobbarkompis och hämtade en skjorta jag köpt av henne på nässjö loppis på fb. En levis skjorta, jeanstyg. Jätte fin ! Hon hade bara använt den några få gånger och hade kostat 600 kr, jag fick den för 200 kr. Ett bra köp ! Sen hem, göra i ordning mig för att gå till andra sidan stan och fika med min vän Alexandra. Som va lite sjuk fortfarande. Men jag tog risken att jag kan bli smittad, men vem kan motstå en söt katt och blåbärspaj ? Inte jag. Ja jag har fuskat lite idag. Men det va jätte gott med paj och vaniljsås. Man uppskattar det mer när man inte har ätit det på väldigt länge. Men nu är det slut med socker igen, för jag ska gå ner mina 2 kg till. Så jag hamnar på 63 kg. Känns långt dit, men det gick ju ganska snabbt dom 3 kg jag tappade nu.

Har alltid velat ha ett par äkta uggs skor. Slippa trampa snett i ett par fejk uggs. Dom blir så jäkla fula när man trampar ner där bak. Alla som haft eller äger ett par fejk, vet vad jag menar...
Klicka på länken om ni blir sugna att titta efter :)
Man betalar ingen frakt och om du skulle skicka tillbaka dom betalar du inget heller.
 
Kunde inte motstå att klicka hem dom, finns ju inga butiker här som säljer såna äkta.
 

Till top