Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Jag är duktig jag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Länge sen jag skrev nu. Så jag tänkte uppdatera lite vad som har hänt i mitt lilla liv. Det har faktiskt inte hänt så mycket...
I måndags va jag och Atrejo ute och joggade, i tisdags va jag på spinning med Mathilda. Jag trodde det skulle vara jätte jobbigt. Hatar att cykla i vanliga fall, men det va faktiskt kul och skönt. För man svettades som en "idiot"
Sen onsdagen va jag ute och joggade igen. En riktig energi vecka, duktigt va?!

I dag har jag varit och jobbat. Vi fick sluta kl ettm för vi slog vårat mål. 55 sälj på 4 tim, Stoffe hade köpt red bull till oss och kexchoklad. Allt för att göra oss pigga oc vi slo det också. Så grymma är vi! Alla va helt hajpade, skrev ner på tavlan hela tiden hur många vi hade kvar. Sällan vi säljer 55 st innan lunch, så det va duktgit av oss.
Sen va jag och fikade med Alexandra på Thimons, satt och tjötade. Vi satt och planerade lite för lördagen, party! Det ska bli skojigt. Va länge sen man va ute på tråkiga hotellet i Nässjö.

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Bara tagit det lugnt och jobbat.
Nu ska jag gå ner till konsum och köpa nått att äta, jag och Mahdi ska kolla på film och äta lite. Men jag har ingen fantasi, så jag vet inte vad vi ska äta...

Ha en bra valborg.

                                                   

                                                                             My girls:)
Till top