Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Slinga i håret.

Permalink1
God kväll.

Mathilda har precis varit här, blev en kvällsfika i soffan. Med kaffe och knäckebröd, ätit för mycket sött nu. Bakade en chokladkaka igår. Tröttnat på den nu, förätit mig redan på den. Inte bra att ha sånt hemma. Man går bara och äter. Är ju sämst att äta sånt på kvällen! Men blev en trevlig fika iaf.
 
Varit ledig idag, så har varit hos min frisör Lisa. Satte om löshåret och la i brun toning i håret, blev en rosa slinga. Kände jag behövde piffa upp mig lite. Man ser så tråkig ut efter denna vintern, behövde lite färg. Så skönt att nu kan man börja använda sina vårjackor lite smått. Men jag kunde knappt knäppa min, känner mig som en uppstoppad korv. Men jag tänkte att jag ska ha den! Så då får den sitta lite tajt över magen.
Är ledig i morgon också, eftersom jag jobbar helgen. Ska ev gå på stan med Mathilda i morgon, hon skulle titta på nån dopp present. Ska även ut och övningköra med syster i morgon på morgonen, så det blir ingen sovmorgon. Har ju Atrejo också, så får gå upp tidigt för att gå ut med han. Tar ju minst 30 min, eftersom han stannar och lyfter på benet vid va ända hörn.

Va inte så intressant inlägg idag, men hade inget annat intressant att skriva om.
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 
 
 
 
 
#1 - - Louise:

Vart går du och klipper dig?
Jag tycker du är så fin i håret jämnt och jag har ingen direkt frisör jag går till.. trött på mitt hår!!! :-( bara hänger! // Louise

Svar: Jag går ju till Lisa på mitt i mot Intersport :) hon är duktig!
Emelie

Till top