Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lyxfällan

Permalink5
Godkväll.

Tänkte skriva ett inlägg innan det är dags att sova. Jobbat sen i fredags och väldigt trött nu, ska bli skönt att få vara ledig i morgon och sen helgen. Bara umgås med Emilio. Blir även att umgås med Lina & Teo på lördag. Om vi inte festar, så äter vi. Så på lördag blir det att äta gott och mycket tjejsnack. Ska bli trevligt! Behöver träffa sina vänner när man jobbat mycket. Känns som man bara jobbar och sover typ.

I torsdags visade dom ju Lyxfällan-vad hände sen. Där jag & min prins va med, spelades in i Stockholm. Om jag kollar tillbaka 2 år när jag va med och nu. Så känns det jätte konstigt, tänker vad gjorde jag innan jag fick barn och hur tänkte jag ?! Emilio har verkligen förändrat mig. Känner mig väldigt stark och det är han som gjort mig sån. Han förändrade mitt liv. Innan levde jag för dagen, lät mig själv behandlas som bajs, festade och slösade pengar. Kände mig ganska vilsen faktiskt. Men sen kom han och fick mig att vakna. Inse att det finns andra saker än att shoppa och festa. Att känn att man älska nån så mycket, är stort. Jag är så glad att han finns i mitt liv. Ändå att det är väldigt kämpigt ibland. Men man klarar det! Och det gör jag. Så med det sagt kommer jag har väldigt svårt att släppa in nån i vårat liv. Det måste vara nån som accepterar vårat vardagsliv och att han kommer ALLTID komma först. Just nu trivs jag att vara själv och det har jag inte känt innan jag fick honom. 

Så nu kan jag lägga lyxfällan bakom mig. Jag tog mitt kärkort och barn. Vad mer kan man önska sig? 

Dags att sova. Natti natti


#1 - - Bella :

Hej, gjorde du din bröstförstoring hos Ivan letterfors? Har min op bokad nästa v & är väldigt nervös. 😊😊 är det något tips du vill ge? La du bakom / framför muskel? Mvh Bella Jönköping

Svar: Va roligt :) han är jätte duktig! Jag la bakom, dom rekommenderade det då. Förutom om man tränar mycket bröst och tyngder. Då ska man lägga framför. Tipset är att följa alla "regler" på pappret du får efteråt, massera brösten osv. Lycka till!
Emelie

#2 - - Anonym:

Okej :) ska med lägga bakom! Hade du mycket ont efter & hur länge?
Du har inte fått några komplikationer? Hur mkt la du in? 😊

Svar: Jag hade jätte ont, fick sitta upp och sova. För man kan inte resa sig upp själv. Så min mamma fick hjälpa mig dom första dagarna. Sen kunde jag inte ta dom smärtlindrande tabletterna för jag mådde så grymt illa. Så när man satte sig upp så åkte inläggen ner och då sträcker det i snitten under bröstet och det gör så ont. Men det va värt det! Jag la in 450. Ville först lägga in 350. Men han tyckte inte det eftersom jag har lite större höfter. Hur mycket ska du lägga in?
Emelie

#3 - - Anonym:

Okej:) hade du ont länge efter? 1-2v? Den värsta smärtan menar jag. Jag ska lägga in 550, har med breda höfter & bred bröstkorg :) runda mentor med hög profil. Vad har du? Galet jävla nervös är jag nu (:

Svar: Kommer inte riktigt ihåg, men nästan 2 veckor tror jag... Ok ska du lägga in "gelé hallon" dom är som det inne i silikonet. Jag vet inte vad det heter, men jag valde lite toppiga. Ja jag förstår det :/
Emelie

#4 - - Anonym:

Dom har inte dom toppiga kvar, endast runda. Fick du plocka bort stygnen eller är det sådana stygn som åker bort av sig sjölv? Fick du antibiotika?
Tror du att du behöver byta ut dina inlägg nån gång? Tack för alla svar !!!!

Svar: Jaha ok. Dom åkte bort av sig själv och ja det fick jag nog... Vet faktiskt inte. Inte så som dom ser ut nu. Men beror ju på om man får fler barn och man ammar. Så får se i framtiden. Men hoppas inte det! Lugnt :) lycka till.
Emelie

#5 - - Anonym:

Har dom sjunkit ner mkt inläggen? Eller är dom fasta? 😊

Till top