Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Jag är duktig jag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Länge sen jag skrev nu. Så jag tänkte uppdatera lite vad som har hänt i mitt lilla liv. Det har faktiskt inte hänt så mycket...
I måndags va jag och Atrejo ute och joggade, i tisdags va jag på spinning med Mathilda. Jag trodde det skulle vara jätte jobbigt. Hatar att cykla i vanliga fall, men det va faktiskt kul och skönt. För man svettades som en "idiot"
Sen onsdagen va jag ute och joggade igen. En riktig energi vecka, duktigt va?!

I dag har jag varit och jobbat. Vi fick sluta kl ettm för vi slog vårat mål. 55 sälj på 4 tim, Stoffe hade köpt red bull till oss och kexchoklad. Allt för att göra oss pigga oc vi slo det också. Så grymma är vi! Alla va helt hajpade, skrev ner på tavlan hela tiden hur många vi hade kvar. Sällan vi säljer 55 st innan lunch, så det va duktgit av oss.
Sen va jag och fikade med Alexandra på Thimons, satt och tjötade. Vi satt och planerade lite för lördagen, party! Det ska bli skojigt. Va länge sen man va ute på tråkiga hotellet i Nässjö.

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Bara tagit det lugnt och jobbat.
Nu ska jag gå ner till konsum och köpa nått att äta, jag och Mahdi ska kolla på film och äta lite. Men jag har ingen fantasi, så jag vet inte vad vi ska äta...

Ha en bra valborg.

                                                   

                                                                             My girls:)

Handla galen.

Allmänt Permalink4
Detta klickade jag hem i natt.

Föreläsning.

Allmänt Permalink3
God eftermiddag.

Har precis varit ute med Atrejo. Kallt va det igen, bajs!
I dag har jag varit och jobbat, gick segt på jobbet i dag. Gick segt för dom mesta som satt på fast i dag. Vet inte va det va... Vi borde ju varit mer motiverade med tanke på att vi va på föreläsning på stora hotellet i Jkpg igår och lyssnade på Rolf Laurelli, en utav sveriges bästa säljare. Vi va där i från kl 9,00-17,00. Så det va en lång dag, sitta och lyssna i så många timmar det är rätt jobbigt. Men det va jätte intressant, man tog till sig väldigt mycket utav av det han sa. Han hade rätt i så mycket, men han kanske inte blev utsädd till sveriges bästa säljare utan andledning. Så det va bra att vi vann vårat mål, annars hade vi inte fått den föreläsningen. Grymma vi är!! haha.

Är lite på smått irriterande humör i dag, vet inte varför. Men stör mig på det mesta i dag och nästan på alla i min omgivning. Kanske har hormonrubbning... Nä så i alla är det nog inte. Jag tror att jag bara är trött och trött, behöver nog lite sömn bara...
Man blir så trött på sig själv när man bara klagar och klagar, man hör sig själv. Man ska tänka posetivt fick vi höra igår.
Ett posetivt tänkande skapar ett positivt handlande. Ett positivt handlande skapar ett positivt resultat. Du själv kan se till att det blir så.
Det är ju sant men lite svårt att tänka så jämt kanske... Men man sa tänka så jämt. Jag är bra!

Ha en positiv dag.

                                                          

                                                                                Påskdagen, försökte rocka stol.
Till top