Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Lediga dag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Lägenheten som vi kollade på i måndags va ju ett renoveringsobjekt. Dom höll på att renovera alla lägenheter, så det av jätte svårt att tänka sig hur det kommer se ut när det är klart... Vi hade fått välja tapeter och den va stor. Men M va inte så positiv till den, så vi står över den. Måste ju kännas bra för båda två !
Ringde min hyresvärd igår och frågade honom om han hade nån tvåa, det kommer bli en ledig tvåa i samma hus, men trapphuset i jämte. Perfekt tänkte jag, första våningen också och på 64 kvadrat. Så den är ganska stor, blir dock ledig 1 maj. Så jag ska gå och knacka på dom som bor där och fråga om vi får komma och kolla på tisdag för då är M ledig också. Så får se hur den ser ut, kan ju va skönt att ha samma hyresvärd också, lättare så.

Igår va vi på bio i Jkpg, ute och käkade först på en resturang, kommer inte i håg va den heter nu. Arabisk mat och det är jätte gott där. Har massor med godsaker man får välja på. Kommer inte ihåg va filmen heter som vi kollade på heller haha, men det va två svenska skådisar med. Den va bra !Köpte ett par nya träningskor idag när jag va och fikade med Sandra, vi gick förbi intersport på väg hem. Har ju ett par iStone skor, men det går inte ha dom när man bara tränar. Får ont under fötterna, bättre ha dom när man är ute och går. Kostade 900 kr, tyckte det va rätt bra pris för dom...

Nu ska jag gå och knacka på grannen, sen träna ! Ha en bra kväll.

Gårdagen.

Allmänt Permalink0
Gårdagen.


Ser ut som ett bombnerslag här hemma, fattar inte att fem tjejer kan stöka ner så mycket haha, men roligt hade vi, mycket prat och sjungande. Hoppas att mina grannar inte blev sura... Men gör ju inget om vi störde dom i jämte, för dom stör mig jämt !

Middag & fina tjejer.

Allmänt Permalink0
God förmiddag.

Har mycket som står på schemat idag. Tvättar, ut med Atrejo, städa och laga mat tills i kväll. Så kanske det ser ut för alla en vanlig vardag... Fast varje dag. Jag vet inte, men jag är glad för att det är bara idag det ser ut så. Inväntar tjejerna kl 19, ska göra pastasallad och vitlöskbröd. Lätt och tar inte så lång tid, jobbigt med mat som tar lång tid. Ska bli trevligt !

Har haft yrsel i två veckor, så det bara snurrar. Känns som att jag kan inte vrida huvudet för fort, utan måste vrida sakta. Svårt att förklara, men skit äckligt. Läste på internet när jag googlade att det va en tjej som hade så när hon började träna och det har jag ju gjort. Kanske har nånting med det att göra... Jag har aldrig haft problem med det innan. Om det inte går över, så får jag väl kolla upp det. Jobbigt att behöva gå till sjukan, dom gör ju inte så mycket ändå.

Sen har Atrejo fått nått skit i tassen, percis vid klon. Svullet och vi har fått trycka ut var som kommer från såret. Jätte skumt, vet inte vad det är. Så fort vi har varit ute så får jag tvätta han med tvål och vatten. Ser lite bättre ut idag. Så nu får han gå med sin krage runt halsen, stackarn ! Det är alltid nått med han, en riktigt oturs hund. Han har kostat oss mycket, men det har det ju så klart varit värt.Va och köpte detta mineral pudret igår, eller det blir som en kräm när man får på det i ansiktet. Lägger sig jätte fint och jämnar ut huden. Hade sheer cover innan, men det är ju bara bluff verkar det som, inhåller typ bara 4 % mineraler. Med detta kom till Sverige 2004 och det ska vara jätte bra ! Inte så billigt dock, men ska räcka länge.

Nu ska jag ner till tvättstugan igen. Hatar att tvätta !
Bye bye.
Till top