Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

3d lash fiber mascara.

Permalink3
God kväll.

Sitter i soffan och njuter av att sitta lite själv, egen tid. Stackarn hade ont i magen när jag matade honom, skrek rätt ut. Magknip, så jobbigt när dom inte kan säga vad som är fel. Tycker så synd om honom då! Men han somnade till slut. På onsdag är han 3 mån, det går verkligen fort. Kan inte fatta att jag haft honom så länge och ännu mer overkligt är att han är min ♥
 
Har hittat en sån super duper bra mascara, 3D Fiber Lash Mascara. Beställt från England från ett privat företag. Helt sjukt långa ögonfransar får man.
 Får man den i en sån liten söt ask. 300kr och det är värt det!
Finns inte i sverige, kanske kommer hit sen. Men Sverige brukar vara så sena med allt nytt.
 
Jag har äntligen hittat en lägenhet, en jätte fin trea. Nytapiserad och nya golv med stor balkong. Dock så ligger den på andra våningen, men så värt det! Så den 1 jan går flytten om inte nån vill ha min lägenhet tidigare då. Jobbigaste är ju själva flytten, usch. Nu har man ett barn också. Förbereder mig på några jobbiga dagar. Men måste ju flytta. Vill att han ska ha ett eget rum, kommer göra det så fint.
 
Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt!
 
 ♥
 
 

Nu börjar det gå neråt.

Permalink5
Godkväll.

Måste bara börja mitt inlägg med att jag har gått ner i vikt äntligen! 3kg och 5 cm runt magen, dom kilonen satt som sten. Har börjat deffa och hållt på i en vecka nu, går på mina power walks varje morgon. Första dagarna va skit jobbiga. Va hungrig och sötsugen hela tiden, men allt sitter ju i huvudet. Nu känns det lättare, men är ju hungrig hela tiden men man vänjer sig. Ska bara hålla på en mån tills mina kilon är borta. har 8kg kvar. Men det verkar som att jag går ner 2 kg i veckan, om jag fortsätter göra det så är 8 kg snart borta. Har en ät-dag en gång i veckan och den har jag varje söndag. Då äter jag vad jag vill och hur mycket jag vill! Dom dagarna ser man fram i mot. 
 
Som vanligt är det ju alltid drama i mitt liv, fattar inte. Men jag valde ju att ha personen i mitt liv och jag fick ju nått fint utav det också. Men nu är det nog! Jag blir bara starkare för varje dag som går, för den personen visar sitt rätta jag varje dag. Så det är inte jag som förlorar på det! Förstår bara inte hur man kan låta det gå ut över ett barn. När jag tänker på det så brister mitt hjärta i tusen bitar, jag kommer aldrig lämna min lilla prins och jag gör allt för min son! Kommer aldrig älska nån så mycket. Har även bytt namn, så nu heter han Emilio i stället. Ville ha det från början, men fick ju inte bestämma det. Men nu räcker det! Girl power.

Med det sagt så ska jag snart gå och lägga mig, han sover och då får man passa på att sova. Man vet aldrig när han vaknar, i bland sover han hela natten och i bland vaknar han flera gånger och vill ha mat. Just då är det som jobbigast att vara själv. Men jag har min familj och vänner som tur är!
 
Min syster va här idag. Hon hade köpt med sig blöjor, vårtservetter och ersättning. Så glad blev jag! Blöjor och ersättning går åt hur mycket som helst. Så det uppskattades verkligen!
 
                                          
 
 
 
 

Budget.

Permalink3
Godkväll.
 
Suttit och gjort en budget för att se hur mycket pengar jag gör av med. Bra att göra det i bland så man kan se hur mycket skit man slösar på. Kan spara mycket pengar om man inte köper små saker hela tiden då och då. Så nu ska jag strypa mina inköp. Men jag är ju en slösa och kommer alltid vara, bara att jag tänker mer nu innan jag handlar nått. Inte så mycket inpulsköp längre, men ändå onödiga köp finns fortfarande. Saker som jag ens inte behöver. Men hur kul hade livet varit då om man aldrig kan unna sig saker?
Så nu ska jag tänka mer på vad jag handlar. Vill ju försöka slippa ta alla dagar i veckan med F-kassan. Men tyvärr blir nog det svårt. Hur kul är det då om jag får börja jobba innan han är ett år. Han kan inte börja på dagis för han är ett år. Så jag hoppas jag klarar mig på att inte ta alla dagar i veckan. Blir så förbannad på att jag ska behöva tänka så! Man är ju två om att göra ett barn. Men vissa manliga kön fattar inte det, dom tror att man sprutar in sperma själv och sen blir man gravid, typ så! Eller nej dom tror att vi våldtog dom. Eller varför inte bara växa upp nån gång skulle ju också vara bra. Orka inte ens tänka på det, blir bara arg. Måste spara min energi till prinsen jag har hemma och jag valde det.

Varit fint väder idag ju, varit ute och gått hela 4 km. Jag ska bli den snyggaste mamman i Nässjö. Nu j*vlar ska jag gå ner i vikt, så som jag såg ut innan jag blev gravid. Men det är inte lätt, har sånt jäkla sötsug när jag ätit. Fattar inte varför. Jag blir knäpp, det är skit jobbigt. Det tar 6 veckor att bli av med ett sötsug, det är väldigt lång tid. Man ska undvika fika på veckorna. Hatar sötsug, värre en röksug. Det har jag inte längre och jag ska inte börja röka igen. Då är jag ju sämst! Rökning och barn passar verkligen inte ihop.
 
Vill shoppa massor med höstkläder, men det kan ju inte göra om jag ska gå ner i vikt och tänka på min ekonomi. Blää vad fattiga vi ensamstående mammor är. Det är orättvist!
 
Nu vaknar Amin snart, så då är det dags för mat igen.
Ha en bra dag!
 
 ♦
 
Till top