Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ska snart hem...

Allmänt Permalink0
Sitter på m jobb. Väntar på att han ska städa klart så vi kan åka hem. Han gjorde jätte god mat innan. fläsk file, klyftpotatis och satziki (stavas det så?) skit gott va det. mums fillibaba. Ne nu ska vi åka. Ha en bra kväll!

En trött tisdag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

TRÖTT är det stora ordet idag. Har varit skit trött på jobbet, orkade inte med nått. Utan vill bara hem och sova. Krypa ner i sängen igen jämte M. Så jobbigt att gå upp, när han ligger i jämte och snarkar. Jag vill också sova och snarka. Jag är verkligen ingen morgon människa, kommer nog aldrig bli heller...
Vi låg i sängen igår och tittade på Hitta Nemo. Hade glömt bort hur rolig den va. Men det va ju länge sen man såg den också. Antingen har jag låg humor eller så är den rolig haha. Skit samma den va rolig i allafall.

Fick hem mina nya glasögon idag:) Kul med nya glasögon, kan göra sån förändring med bara ett par nya glasögon. Okej det lät lite väl klyschigt kanske:P

Hur underbart väder är det inte ute då?! Love it. Hade shorts på mig idag, kändes hundra år sen typ man hade det sist. Hur skönt som helst!! Ska handla lite nya sommar kläder nästa månad innan vi åker till värmen. Ska bli riktigt skönt med semester. Den 13 agusti far vi till det varma landet. Blir Alexandra, mor, moster och min kusin. Ska bli riktgit skojigt:) 

Nu ska jag slänga mig i soffan.
Bye bye.

                                      

Måndag.

Allmänt Permalink0
God kväll.

Kom precis in efter en runda runt sjön med Alexandra. Hon ringde när jag precis hade bytt om till mina mjukisbyxor och satt mig i soffan, med datorn i knäet och frågade om jag ville gå en runda med henne, för hon hade så ont i magen. Eftersom det är så fint väder, så hoppade jag ur mina sköna mjukisbyxor och mötte henne utanför mig. Blev en runda runt sjön, det va riktigt skönt att gå.

På jobbet gick det segt idag. Gjorde det för alla, så jag va inte ensam om det och tur va det. Så jobbigt att sitta inne när man ser att det är typ 27 grader ute. Då vil man bara ut! Men tyvärr så får man sitta inne.

Nu ska jag gå ner och köpa glass.
Ha en bra kväll.


                          Våran promenad runt sjön, snyggingar:P
Till top