Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Linasmatkasse.

Permalink2
 
God förmiddag.
 
Sitter i soffan efter en stressande morgon. Vi har sämst tvättider där jag bor, antingen kl 07-14 eller 14-22. Plus att jag får gå i genom en lång korridor med 5 tunga dörrar. Med Emilio! Som tur är kan ju han gå nu, så duktig är han och är ens inte ett år än. Men snart den 1 juli och då blir det kalas med släkten. Jag ska göra tårta, kusin William ska hänga med och handla till kalaset på fredag. Hoppas det är fint väder den dagen så vi kan sitta ute på gården. Men verkar ju faktiskt inte bli nån sommar...
 
Tillbaka till det jag skulle skriva om, tvättstugan! Haha. Jag börjar ångra att jag flyttade hit, längst upp och världens längsta korridor för att tvätta. Jag va för snabb när jag tog denna lägenheten, men jag gör jämt så. Allt ska gå fort, annars skiter jag i det eller blir skit sur. Så jag har faktiskt börjat kolla runt lite på hus. Hyra ett litet hus utanför Nässjö nånstans. Med trädgård och inga trappor, kan man bara gå ut och sätta sig. Slipper massa trappor när vi ska ut med Atrejo också. Men det negativa med att hyra hus är att det oftast är kallhyra, vilket blir dyrare på vintern. Men kanske är värt det... Eller hitta en lägenhet på första våningen. Får se hur det bli, min prins kanske kommer ridande på en häst och tar oss utomlands till ett stort hus och värme, ja tack! 
 
Äntligen nått min målvikt, 65 kg. Gått ner 15kg sen jag ploppade ut honom, gick fort i början. Men dom sista 4 kg har suttit fast. Gick och gick, inget hände. Men sen jag har börjat jogga så har jag gått ner. Men är ju fortfarande inte nöjd, kommer aldrig bli det. För hård mot sig själv hela tiden. Nu vill jag gå ner 2 kg till, får väl se hur lång tid det tar. Sen är jag nöjd! Tror jag.
 
Fick ett telefon samtal förra veckan, är lite små nervös. Men inget jag kan dela med mig av än innan det är helt säkert att det blir så, så håller lite på det! 
 
Har gått med i Linas matkasse, får hem mat och gör efter recept. Så skönt att få hem maten till dörren, så värt det! Gott är det också. Igår blev det fläskkarré med anchochilli och äppelsalsa. 
Ingen bindningstid och man kan gå in på sin sida och avboka, välja vilken vecka man vill ha kassen. Bara att man gör det 8 dagar innan leverans. Kostar 299kr prova på kasse och 399kr sen. Valde kasse för två! 
www.linasmatkasse.se
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 

Barnledig helg.

Permalink0
 God morgon.
 
Vaknade upp helt ensam idag på morgonen, inget gagande eller pipande ljud från det andra rummet. Kändes väldigt konstigt och tomt på ett sorgligt sätt. Men väldigt välbehövligt! Emilio har åkt med moster, kusin William och min systers man till husvagnen på Öland och ska va borta hela helgen. Åkte igår, jag sa hejdå med gråten i halsen. Men han va lika glad ändå och skrattade åt kusin Willimam som höll på. Vet att han kommer ha det så bra med dom. Inte orolig det minsta, men man tänker på honom var ända sekund. Men jag behöver få vara lite för mig själv och hämta ny energi. Blir mycket gladare mamma då. Man måste få andas lite ibland speciellt när man är ensamstående. Men han är mitt allt och kärleken till han kommer ingen annan kunna slå! 
 
Igår när plutten hade åkt, så kom Mathilda & Sandra. Vi lagade mat, blev lite plockmat. Himla gott va det och jag njöt verkligen att inte behöva stressa i mig maten som jag gör på vardagarna. Sen drack vi lite vin och spelade spel,  så kul hade vi. Länge sen jag garvade så mycket! Mathilda fick upp på spelet att hon skulle ringa nån från telefonboken och fråga vad hände igår, vi ringde hennes bror Milton och va vi skrattade. Han förstod ingenting stackarn. Sen skulle Sandra snurra 30 varv och jag skulle rappa. Ja kul hade vi! 
 
Idag ska jag umgås med Cecon & Alexandra. Vi ska vara här hos mig, dricka lite goda drinkar så får vi se vart kvällen slutar... Roligt ska det bli iaf! 
 
Hoppas ni får en bra helg.
Hej hopp.
 
Mathilda & Sandra.
 
Kärlek.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top