Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ikea.

Permalink0
God eftermiddag.

Är ledig idag eftersom jag jobbar hela helgen, varit skönt med ledighet. Fixat lite här hemma, jag & Cecon va på A6 och Ikea igår. Jag hade i gentligen inte råd denna månaden, men va fan jag får väl leva lite fattigt denna månaden då. Va ju så sugen på en ny bänk i vardagsrummet och ett nytt bord. Jag hittade en jätte fin bänk, kostat 1995 kr, men dom sålde ut det för 995kr. Så det tog jag ! Sen köpte jag lite rosa poslin, eftersom jag har rosa i köket, sen ett rosa linne. Får leva på att jag är nöjd här hemma i stället för att ha pengar. 
Sen va vi och åt på Mc Donland´s. Det va sååå gott !! Va väldigt länge sen vi åt där. Som vanligt har vi lika roligt tillsammans och våra diskussioner kan hålla på hur länge sen som helst. Men det är ju det man har vänner till, man både kan skratta med och gråta.
 
Nu ska jag vänta på att min mor ska komma, hon ska hjälpa mig att hämta ett bord jag köpt av en tjej, samma stil som bänken. Kommer bli så fint !
Hade inte så mycket att skriva om, hoppas ni har haft en bra dag.
 
 
 
 
 

Bara slank ur handen.

Permalink2
God kväll.

Idag har jag varit helt totalt däckad, så jäkla trött ! Gårdagen uppstod det lite kaos. Jag & Cecon gick och köpte korv efter vi hade varit ute, innan vi skulle sätta oss på bussen hem. Vi fick våran korv, det va verkligen så gott ! Men det va inte så gott så länge, innan jag fick panik. Jag kände att min mobil fanns inte kvar i mina händer, jag fick panik, har aldrig tappat min mobil innan. Vi va precis framme vid bussen, men vi missade ju den eftersom jag vägrade att åka där ifrån för jag hittade min mobil. När vi letade kom två tjejer och frågade om vi letade efter en mobil. Det visade sig att dom hade lämnat den till två poliser, så jag fick låna hennes mobil och ringa min. Men ingen svarade först, fick ännu mer panik. Men andra gången så svarar nån manlig röst. Det va en polis, så dom kom och mötte upp oss. Han frågade vad min hund heter, eftersom han va på bild. Jag sa det är min bebis, då frågade han om jag sjukanmälde mig från jobbet när han va sjuk haha. Jag svarade självklart ! Dom bara skrattade. Roliga och trevliga poliser borde det finnas fler av ! Han hade även ringt min syster oh pratat in på hennes telesvar. Så jag fick skicka sms till henne och säga att allt va lugnt. Så blev en kväll med mycket skratt, panik och flum. Kunde inte haft en bättre kväll !

Usch i morgon är det måndag igen, helgen går så jäkla fort ju. Vill bara stanna tiden, så man kan få vara ledig lite till. Bara slappa och gå hela dagarna i sina mjukisbyxor. Så när man har tröttnat kan man bara starta tiden igen och allt fortsätter som vanligt.
 
Nu ska jag fortsätta slappa i soffan, hoppas ni har haft en bra helg !
 
Jag & Cecon från igår.
 
 
 

Intressant eller inte ?

Permalink2
God kväll.
 
Detta inlägget kommer inte heller bli så intressant, så nu kan ni sluta läsa nu om ni vill... Fortsätter ni ? Ok då ska jag försöka skriva om nått intressant. Det roliga är att fort man skriver om nått dåligt, att man mår dåligt osv. Då helt plötsligt har man hur många besökare som helst och får många kommentarer. Men om man skriver att man är lyckligt gift typ, då är det ingen jävel som kommenterar eller så många som läser. En del människor gottar sig verkligen i andras olyckor ! Nu menar inte jag att ni inte ska kommentera, jätte tacksam för alla fina kommentarer jag fått när jag haft mina dåliga dagar. Menar bara att det är lite konstigt, men man behöver ju mest pepp när man mår dåligt. Så det är ju bra också, ah ni fattar hoppas jag...

Har inte skrattat så mycket på väldigt länge som igår, jag & Cecon gick en runda på stan. Hon skulle försöka hitta nått att ha på sig tills på lördag, för då blir det Jkpg för hela slanten. Men som vanligt kunde hon inte bestämma sig, så det blev inget för henne. Jag hittade ett par skor som va på Rean, älskar det ! Sen hittade jag ett vitt stickat linne. Efter ett tag blir man ganska trött av att bara gå sådär, så det slutade med att vi började gapskratta åt alla konstiga kläder och skor. I en affär tyckte hon som jobbade där att det va bättre att vi skrattade en att vi hade gråtit. När en av oss börja skratta, då är det kört sen. Spelar nog ingen roll hur gamla vi blir, för vi kommer skratta åt samma och löjliga saker ändå.
 
Va och tränade med syster på morgonen, va lika skönt som vanligt. I morgon ska lilla William komma hit, ska vara här tills på lördag. Vi ska ha fredagsmys med tacos, ska bli mysigt ! Se om jag sover i soffan, för den ungen snarkar som en vuxen man. Skojar verkligen inte, man kan inte sova i samma rum. Men först ska jag jobba och sen efter jag slutat ska jag till frissan och lägga i färg i topparna, ska bli spännande.
 
Hoppas ni har haft en bra dag !
 
     
 
Just det lovade Milton att jag skulle nämna han här, han har börjat blogga igen. Kolla in hans blogg vettja !
http://miltonvestin.blogg.se/
Till top