Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Ännu en gång.

Permalink0
God kväll.

Ännu en gång så hatar jag människor som fjäskar för andra, slicka röv kallas det på ren svenska. Hur ska man kunna lita på en sån människa om den går runt och fjäskar för alla i sin omgivning ?! På jobbet te.x för att få en högre status. Jag skulle aldrig göra det och kommer aldrig bli sån. Ta mig för den jag är, eller stick. Eller är det så att man ska fjäska för alla, för att passa in. För att alla ska tycka om en ? Men det känns jobbigt tycker jag. Att behöva känna att man är omtyckt av alla, nej jag har ju redan människor i min omgivning som tycker om mig. Det räcker tycker jag, jag vill inte hålla på att anstränga mig för sånt. Frågan är om man ska bara fortsätta blunda och inte bry sig, eller så kommer det bubbla över och jag kommer säga det. Men i detta fallet är det nog bra om jag håller häft !! Jag va bara tvungen att skriva av mig lite, för jag tycker inte om fjäskande människor. Men det finns ju olika personligheter överallt. Får nog ta det som det är, jag vet ju vart jag står och tycker. Det är inte nån utav mina nära vänner, som tur är ! Jag umgås ju helst inte med såna människor. Ordet är ju fritt och jag tog friheten att skriva av mig nu.
 
Ringde till jobbet innan och sa att jag kommer i morgon. Mår bättre idag, har lite ont i huvudet bara, men börjar ju inte för kl 15 i morgon. Så jag får ju sova ut iaf, kan inte va hemma mer. Förlorar ju för mycket pengar, synd att man ska behöva känna så. Man kan ju inte råför att man är sjuk !
 
Ha en bra kväll.
Hade varit så jäkla gott nu, speciellt när man ligger hemma och är små sjuk...
 
 
 

Sablans.

Permalink0
God kväll.

Tänkte passa på att blogga nu innan jag börjar må skit igen, alvedonen gör så jag kan sitta upp utan att jag håller på att svimma av att jag kallsvettas. Har fått nått jäkla virus i kroppen, min mage låter som en trumma och jag har sprungit på toa 4 gånger sen jag kom hem kl fem. Skulle jobbat längre, men fick gå hem. På rasten började skiten och jag kände att jag kan inte stanna kvar här, måste hem ! Så min snälla mamma hämtade mig. Det konstigaste är att 12 st som va med i lördags från jobbet har exakt samma sak och ligger hemma också. Så vi måste ha lyckats smitta varandra på nått sett. Inte alls roligt iaf, nu kommer jag förlora pengar. Inte så bra med tanke på att det är jul snart och allt. Så jag hoppas jag blir frisk snart... Ska inte jobba i morgon. Men hoppas att jag kan göra det på torsdag, jag är ju ledig helgen. 
 
Men på morgonen när jag mådde bra, så va jag och syster på cirkelträning. Va väldigt jobbigt som vanligt, kan bero på att jag tränade igår och att jag hade det där skiten i kroppen. Kändes att kroppen ville inte lika mycket som huvudet, den ville mest sova. Så nästa gång kanske man ska lyssna på kroppen... Så nu har jag ännu mer ont i mina stackars ben, kan knappt gå. Men det går ju över och det har ju tagit iaf.
Frågade henne hur mycket man bränner i kalorier på cirkelträningen. Det va ungefär 300-400, ganska mycket faktiskt. Så bra är det ju om man vill bränna och köra i genom hela kroppen.
 
Med det säger jag god natt och jag ta mig in till sängen igen.
 
 
 
 

Deppigt.

Permalink1
God kväll.

Vilket kasst deppigt väder det har varit idag, eller är fortfarande. Regn, blåst och lite snö. Man blir ju inte precis peppad till att göra saker. När jag vaknade så tänkte jag, ne jag skiter i att gå och träna. Jag stannar inne i stället, men sen tänkte jag. Varför ska jag ligga i soffan och ha dåligt samvete för jag inte tränade. Bättre att ha tränat och sen ligga i soffan med gott samvete. Jag tog mig till träningen, körde det nya träningsupplägget. Det är inte att leka med för dom ovana kan jag säga. När jag va klar med övningarna så tänkte jag avsluta med gåbandet. Men jag hade så ont i benen och dom va som gummiband. Så jag fick köra crosstrainern i 15 min, sen va jag helt slut. Men jag tog mig dit iaf. I morgon blir det cirkelträning med min syster på morgonen, hoppas jag kan gå bara, så inte mina ben sviker mig. 
 
Min lediga dag är snart över, hada velat vara ledig minst en vecka till. Är inne i en period där jag inte orkar jobba. Känner mig stressad och pallar inte jobba. Jag måste ju, men den känslan är inte rolig. Alla känner väl så om man har ett jobb att gå till, att vissa perioder är det extra jobbigt att gå till jobbet. Det bara suger musten ur en och man vill bara ligga hemma i soffan och tjäna pengar ändå. Min dröm är ju att jobba som frisör, kom faktiskt in på en 3 årig skola i Norrköping. Men alla såna skolor är privata, så det är inget csn, så man får lägga ut pengarna själv. Hade kostat 130 tusen. Jag kunde inte ta nått banklån, plus att man va tvungen att lägga ut för boende. Så där gick min dröm i kras. Där hade man blivit frisör direkt efter tre år, eftersom jag hade gjort gesällprovet också. Hade kanske varit frisör nu om jag hade haft föräldrar som kunde hjälpa mig. Men jag kommer inte från en familj med en mamma och pappa som ger sina ungar allt och inte får slita för saker själva. Utan ger dom den lätta vägen, ni som har det så kan bara skita på er !! och inse att du/ni kommer inte kunna ha det så hela livet, väx upp.

Jag har kanske en liten släng av ADHA, jag är aldrig nöjd och vill bara ha mer hela tiden. Såg en som pratade om det på tv, bl.a hon som gett ut en bok nu. Kommer som vanligt inte ihåg vad hon heter, men hon har det och då berättade hon om hur hon va innan. Kunde känna igen känslan lite, men idag har väl alla det enligt alla som hörs och syns. Dom vill sätta en stämpel på alla, så dom ska få nån diagnos på allt. Ah, jag vet inte. Alla verkar äta lyckopiller nu också (inte jag) men många. Alla har börjat må så dåligt, fattar inte vad som händer ?! Varför kan inte alla må bra och skita i pressen man har på sig själv. Vet inte lätt nu för tiden, men dom ger ju medicin till vem som helst som mår lite dåligt.
 
Det va mina tankar för idag.
Hoppas ni har haft en bra dag !
 
Saknar värmen och bara att det va vi.
 
 
 
Till top