Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Mega trött.

Allmänt Permalink2
God eftermiddag.

Har precis slutat jobba, är mega trött idag efter gårdagens flytt. Nu är nästan allt flyttat, bara kläder och lite smått kvar. Skönt ! Sen är det ju mycket att plocka med i lägenheten också, men det är ju roligare än att packa ner skiten. Tur att min hyresvärd hjälpte till med soffan igår, annars hade vi nog inte fått upp den haha. Va ju bara jag, syster och hennes man. Den va hur tung som helst ! Men snygg va den, jätte nöjd med den :)
Väntar på att min syster ska sluta jobba, hon ska hjälpa mig lite. Sätta upp gardinerna jag ska köpa av henne och tavlan. Kommer bli jätte fint när allt är klart :)

Nu blir det omelett och wokade grönsaker. Ska bli gott !

Nu har jag uppdaterat lite.
Ha en bra tisdag !

                     

Fick den idag.

Allmänt Permalink2

God kväll.

Nu kan jag äntligen börja flytta, för idag va jag och hämtade nyckeln till min lägenhet. Så jag och mor har kört lite saker idag. Mest kartonger och små saker, i morgon blir det att hämta soffan och barbordet. Så i morgon kanske jag sover där... Beror på om jag hinner handla mat. Men jag hoppas att jag kan göra det ! Känns hur konstigt som helst att flytta till nått eget nu. Jag som hatar att vara själv, men det är bara att vänja sig vid det. Men jag har ju min håriga prins som tur är. Han håller mig sällskap och den ända mannen i mitt liv haha.
Måste ha en kaffebryggare, så min kära mor sa att hon kunde köpa en till mig :) Sen måste jag ha en mikro, det kan jag absolut inte leva utan. Beroende av en ! Men dom är ju inte så dyra.Lite bilder från kalaset idag...Kalas söndag.

Allmänt Permalink0
God morgon.

Igår blev det utgång i Jkpg. Är seg och huvudet dunkar, men jag har ju mig själv att skylla ! "Ska aldrig dricka igen" Men vi hade kul och drack nog världens äckligaste drink... Vit och grön, smakade bara sprit. Den gick ju direkt ut i blodet och satte snurr i knoppen. Blev skaka rumpa för hela slanten ! Och hörde uttrycken slurk för första gången, vi har nog inte skrattat så mycket på länge när vi fick höra det igår...

Ska snart på kalas, vi ska till min syster och ha kalas för lilla William som blev 4 år förra veckan. Så idag kommer han få sina stora efterlängtade paket :) Han börjar bli en stor kille, tiden går fort.

Nu ska jag försöka bli lite piggare och göra i ordning mig lite.
Ha en bra söndag.

                
Till top