Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Sömn.

Permalink3
God kväll.

Vaknade för en stund sen, så skönt att sova. Sömn är det bästa som finns just nu! Man har ju vant sig vid att man är trött 24 tim om dygnet, så när man väl får sova så är det verkligen jätte skönt. Lilla prinsen sover fortfarande, han har varit vaken mycket på dagen idag. Så nu sover han väl ruset av sig, vill inte gå och lägga mig än. För han kommer vakna snart och va hungrig. Då är det bara jobbigt att vakna igen och jag har ju sovit en stund nu. 
 
Mor (mormor) va här idag, hon har äntligen kommit hem från Turkiet. Dessa två veckor har verkligen varit ett prov på tålamod. Haft våran hund på heltid. Brukar ju turas om att ha honom, ingen kan förstå hur det varit om man inte har hund själv och är ensam med en nyfödd hela dagarna. Han ska ut 3 gånger om dagen och samtidigt ska jag anpassa Amin till detta. Det har inte varit kul, men vi har ju varit ute mycket. Dom som har ställt upp är ju mina vänner Sandra & Cecon. S hade honom några dagar och C har varit ute med han 2 gånger. Vänner är bäst! Och min syster har varit här 2 gånger så jag kunde gå ut med han själv.
Så nu är hon hemma igen, skönt det.
Köpte med sig Converse hem till mig.
 Tack mor ♥
Behövde uppmuntras lite och då hjälper ju faktiskt skor.
 
Har inte så mycket mer att skriva, mitt liv handlar ju mest om blöjbyte, ammning, sömn och gos just nu. Men jag trivs. Men man vet inte hur det är för man har fått barn själv, hade kunnat vara lättare. Säger inget mer! Men en stark kvinna reder sig själv har jag märkt dessa 2 veckor.
 
Hoppas ni får en bra helg.
Obeskrivlig kärlek och du kommer alltid komma först! ♥
 
 
 

Frustration.

Permalink1
 
God kväll.
 
Jag skulle bara vilja åka ut i skogen och skrika rakt ut jätte högt, bara få ur min frustration som har samlats inom mig. Hatar att vara arg, men man kan ju inte råför när man blir arg. Det bara kryper i mig och jag vill verkligen skrika rätt ut. Men det kan jag ju inte göra! Har en underbar son så jag måste ju föregå med gott exempel. Hoppas han bara inte får mitt humör, då blir det inte lätt för mig när han växer upp. Hans pappa behöver ju inte oroa sig, för han jobbar ju 10 tim per dag. Så kan det va! Men man vänjer sig, stark kvinna reder sig själv. Om man klarar av att föda barn, så klarar man allt känns det som...
 
Detta året har varit det bästa, finns mycket negativt också. Men denna gången vinner det positiva! Va med i Lyxfällan och fixade min ekonomi som kunde slutat illa. Tog ÄNTLIGEN mitt körkort, om jag inte varit med i lyxfällan hade jag nog aldrig tagit det. Det bästa av allt, min lilla prins kom till världen. Det finaste jag har skapat eller vi, det krävs ju två! Iaf i dom flesta fallen haha.
 
Min kära mor har ju åkt till Turkiet nu i 2 veckor, känns konstigt att jag inte skulle åka detta året. Men fanns ju en anledning till att inte åka. Dom har haft 50 grader i 2 dagar, helt sjukt! Men så är det där i agusti.
Så jag har Atrejo på heltid nu, utan nån hjälp. Det är bökigt kan jag säga, barn och hund när man är själv å bor i stan. Är inte att rekommendera, puhh. Så får jag dåligt samvete för jag inte kan ge Atrejo lika mycket uppmärksamhet längre. Han märker ju det också och är svartsjuk, bara blänger på mig. Men kan inte göra så mycket åt det. Han får vänja sig helt enkelt.
 
Nu ska jag gå och lägga mig innan det är dags att vakna igen för matning.
God natt!
 
 
 

Shopping.

Permalink0
God kväll. 

Precis vaknat, passa på att sova när han sover. Idag har vi spenderat halva dagen i Jkpg med syster och min syster son William. Vi shoppade och fikade, va mysigt! Skönt att komma ut lite. Amin va hur lugn som helst. Vaknade 2 gånger när han skulle äta bara, sen sov han hela tiden. 
Hittade massor fint till honom.

Hade kunnat köpa mer, men man kan ju inte handla hur mycket som helst, för han växer ju ur det. Ska hinna använda allt. Sen köpte jag en tunika och en plånbok till mig själv. Roligare att köpa till han nu. Han kommer bli bortskämd! Men han är värd allt. 

Nu håller han på att vakna, dags för mat. Hoppas ni haft en bra dag! 


Till top