Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Nya tag.

Permalink0
God förmiddag.

Börjar alltid mina inlägg med hur trött jag är, men det är samma sak idag. För jag skriver oftast ett inlägg när jag är ledig och då har jag jobbat några dagar innan ledighet. Så det är så idag också, jobbat helgen plus torsdagen. Brukar vara ledig då, men tog en extra tid. Så helgen kändes hur lång som helst, men vill ha lite extra pengar innan jag går hem. Inte så jätte långt kvar, den 26 maj går jag på 5 veckor semester och sen stannar jag hemma. Har sökt havanskapspenning, men kommer nog inte få det. För dom tycker att det inte är så ansträngande i kassan. Men alla mår ju olika när man är gravid. Men alla dras över samma kant, så det är bara att stå ut det sista nu.
 
Gick in i V.29 igår, helt sjukt va fort det har gått om man tänker tillbaka. När jag fick reda på det va jag i V.6 och det är tidigt. Man kan inte riktigt förstå att det är sant när man ser sträcken på gravtestet. Man förstår det som först riktigt när man är på ultraljud. En obeskrivlig känsla när man får se sin lilla prins/prinsessa.

Förra onsdagen va en skit dag verkligen, jag mådde inte alls bra. Jag skrev ju teori, jag va ett poäng ifrån att klara det. Man ska ha 52 och jag hade 51. Jag höll på att slänga den där datorn ut genom fönstret. Kom ut i bilen till mamma och bara grät. Kände mig sämst och som ett gråtande barn. Men det positiva är att jag har klarat uppkörningen. När han sa, jag godkänner dig! Jag blev så glad, men ändå nervös för skrivningen. Sen när man inte klrarar det så är det som hela jorden går under. För man vet att om jag hade klarat skrivningen så hade jag haft körkort. Så jobbigt är det, man spänner sig innan och efteråt kommer besvikelsen. Men jag har en ny tid och jag vill verkligen klara det denna gången!
 
Nu ska jag börja göra i ordning mig för en fika på stan med Alexandra & lilla Frej
Ha en bra dag!
 
 
.
 
 
 
Till top