Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Giftemål.

Permalink0
God kväll.

Dom håller på att förhandla att tvångsgiftermål ska bli olagligt här i Sverige, det går sakta men framåt. Det skulle hänt nått för länge sen. Man kan ju hoppas att det sprids till andra länder också. Så 14 åriga barn slipper gifta sig och vara en sexmaskin för sin man. Jag har så starka åsikter om detta! Alla har rätt att leva med vem dom vill och älska vem dom vill. Tänk om min familj skulle säga vi har hittat en en man till dig, det finns inte i min värld. Fast dom kanske hade hittat en bra man haha. Killen får ha sex hit och dit, men tjejen ska vara oskuld. Vad är det då?! Nu menar inte jag att man ska ligga runt. Men man ska själv få välja vem man ska få leva med. Inte att familjen ska lägga sin näsa i blöt. Ok om han/hon verkligen inte är bra, men inte för att det ska se bra ut inom familjen. Kolla på vissa familjer här i Sverige. Vad tror föräldrarna när dom flyttar hit med sin familj, att det inte finns en möjlighet att han/hon träffar en svensk eller? Ne du ska gifta dig med en som kommer från samma familj. Bläää säger jag! Så hade vi det i Sverige för väldigt länge sen, men vi har gått framåt. Jag ska släppa detta nu, men känner bara att jag blir irriterad. För man får höra nått varje dag om nått sånt skit.
 
 Nu är vi inne i V.36 och 34 dagar kvar till bf ♥
Tagit bort mitt löshår nu, har inte vant mig än och saknar det långa håret. Har aldrig tyckt om mitt nartuliga hår. Men jag ska låta mitt hår vila och lägga pengar på bebis i stället. Ska ljusa upp det med slingor, gjorde slingor nu. Men svårt att bli ljust direkt, man får ha tålamod när man ska gå från brunett till blondin.
Jag & mor åkte ut till Fredriksdal på morgonen och solade. Va så härligt! Inte ett moln va det. Så gött! Även Atrejo tog sig ett dopp. Han är så rolig, blåser bubblor i vattnet och försöker ta dom med tassen. Jag skrattade så jag hade ont i magen.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Till top