Brunettemmi

Emelie är en tjej på 29 år och även ensamstående mamma till en liten son. Hon har mycket attityd och humor. Älskar att stå i centrum och som har allt med shopping att göra, nästan lite för mycket. Hennes vänner betyder allt för henne och hennes son Emilio. Just nu är hon mammaledig och älskar livet som mamma. Han är den finaste i världen.

Varm om öronen.

Permalink4
God kväll.

Mina öron är så varma, bräns nästan av att ta på dom. Jag låg i soffan och helt plötsligt blir jag jätte varm och känns som allt blod åker upp i öronen. Konstiga saker som händer med kroppen när man är gravid. Har gått in i V,23 nu. Tiden går fort och det känns bra att den gör det, längtar efter min prins i magen. Man kan ju inte föreställa sig hur mamma livet är när man inte har barn sen innan. Sömnlösa nätter, bajs och spya. Men det är ju bara en liten del, för allt det underbara med barn övervinner ju det. Det som är mindre negativt är ju att man blir ju inte rik direkt av att vara mamma ledig. Vissa flyktingar som kommer hit får mer en än kvinna som nyss fått barn och det är sjukt. Det är livets meningen att få barn och då känns det som man blir straffad av samhället för det. Det är inte ok tycker jag. Allt blir ju dyrare i samhället och barnbidraget är fortfarande detsamma som för 10 år sen. Men kontor-nissar dom kan få hur mycket som helst och dom jobbar ens inte helger. Ja det är helt vridet!
 
Nu har jag skrivit av mig lite, blev inte så långt inlägg.
Hoppas ni har haft en bra dag!
  Gravidbyxorna jag beställde är så sköna och sitter jätte bra! Rekomendrar starkt, från Ellos.
#1 - - Bella :

Hej :) är lite nyfiken om du blev nöjd med din bröst operation? För du gjorde väl den i Jönköping ?
Jag sitter och letar klinik. Skulle du rekommendera den du va hos och vad kostade din?

Kan du amma nu? Ersättning är inget fel att ge annars!! :) mvh Bella i Eksjö

Svar: Hej. Ja jag blev jätte nöjd :) jag gjorde den i Jkpg och han läkaren är duktig. Ja jag skulle rekommendera den. Jag betalade 36 300 kr. Jag kan amma om alla nerver och så vuxit i hopp som dom ska, men jag har nästan bestämt mig för att inte amma! Så jag ska ge ersättning ja. Alla har så förbannat mycket fördomar om att inte amma. Men det är min kropp och min bebis så jag gör ju som jag vill :) men om du ska förstora dina boobs, så tycker jag den i Jkpg. Lycka till!
Emelie

#2 - - Bella:

Har själv barn o inte ammat! Skit i vad andra tycker!! Nöjd bebis = nöjd mamma :)

Vilken klinik var du på?

Svar: Kul att höra nån är positiv till det :) kan ju även andra mata och så, inte lika fast vid mig dom tim det ska matas. Gå in här:www.kosmetiskkirurgi.se där gjorde jag det, så får du välja vilken stad.
Emelie

#3 - - Sandra:

Be din bm skriva i journalen att du inte vill amma. Annars blir de ett himla påtryck inne på bb! Speciellt du som är första gångsmamma. Med tredje vågade jag säga mer lr mindre att jag inte vill amma och då var de ingen som "va på och tjatade"
Har oxå opererat mig i jkpg, men det är inte av den anledning jag valt ersättning till mina barn, utan för att jag inte känner mig bekväm. Stå på dig!! Nöjd mamma = nöjd bebis :).

Svar: Tack för tipset! Ja jag kan tänka mig att dom kommer tjata om det hur bra det är osv. Men man måste ju få bestämma själv! Hade du med dig ersättning till BB?
Emelie

#4 - - Sandra:

De finns ersättning där att få. Men då jag ändå har ammat lite i början typ första dagarna(lite bara för att, för att sen inse att jag vantrivs...) så vet jag inte om man får ersättning att ge bara eller som extra vid behov. Hoppas du förstår vad jag menar ;).

Svar: Ok :) ja jag tänkte så också, jag kanske ammar lite i början, beror på om amningen funkar som den ska. Man känner ju sig lite "dålig" också som inte vill amma. Men man ska ju känna sig bekväm!
Emelie

Till top